Help - SNL-applicatie onderdeel Natuurbeheerplannen

U gebruikt het onderdeel Natuurbeheerplannen om de definitief vastgestelde versies van de Natuurbeheerplannen van de provincies te raadplegen. In het hoofdmenu vindt u hiervoor de volgende opties:

Documenten
Gebruik deze optie voor het raadplegen van de tekst van de Natuurbeheerplannen in Pdf-formaat. De plannen zijn ingedeeld op provincie en jaar. Aangemelde gebruikers kunnen via deze optie ook andere documenten raadplegen. Zie voor meer informatie pagina Help - Documenten.

Kaartviewer
Gebruik deze optie voor het raadplegen van de Natuurbeheerplannen op de kaart. In de kaartviewer kunt u de gewenste kaartlagen inschakelen door ze aan te vinken. Eén of meer van de volgende lagen zijn beschikbaar: Deelgebieden, Natuurbeheerplannen, Bijzondere gebieden, Zoekgebieden (Agrarisch, Water en Landschap), Beheergebieden (Agrarisch, Natuur, Landschap), Ambitiekaarten. Zie voor meer informatie pagina Help - Kaartviewer.

Aangemelde gebruikers met voldoende rechten kunnen via de applicatie ook een Natuurbeheerplan indienen, subsidie voor agrarisch natuurbeheer aanvragen, en jaarlijks beheer toevoegen. De opties voor deze functionaliteit verschijnen, afhankelijk van uw autorisatie, in het hoofdmenu nadat u zich heeft aangemeld. Vervolgens vindt u op de betreffende webpagina's informatie over hoe u natuurbeheerplannen indient, subsidies aanvraagt of de aanvragen beheert.

Zie voor meer informatie over hoe u zich moet aanmelden pagina Help - Inloggen.